Mijn winterparadijs

Huisregels

Divider

HUISREGELS

- Het Amsterdamse Winterparadijs behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.

- Het Amsterdamse Winterparadijs behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.

- Het Amsterdamse Winterparadijs behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.

- Bezoekers van het evenement dienen, mits verzocht, akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang.

- Het is op Het Amsterdamse Winterparadijs niet toegestaan om binnen te roken en te vapen.

- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.

- Het Amsterdamse Winterparadijs is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Waar nodig zijn er brede doorgangen en waar trappen aanwezig zijn zorgt Het Amsterdamse Winterparadijs voor aanpassing. Er zijn altijd mindervalide toiletten aanwezig. Er zijn geen aparte ruimtes voor mindervalide bezoekers. Rolstoelen en krukken zijn toegestaan.

- Er is voldoende zitgelegenheid aanwezig op evenementen van Het Amsterdamse Winterparadijs. Voor bezoekers is het niet toegestaan een eigen stoel mee te nemen, ook als je niet in staat bent gedurende langere tijd te staan.

- Bezoekers met bijzondere medicijnen moeten dit melden bij de beveiliging bij de visitatie. Deze verwijzen u door naar de EHBO, hier kunt u eventueel de medicijnen achterlaten. Voor speciale situaties kunt u contact opnemen met info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl

- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.

- Honden op het terrein zijn niet toegestaan. Voor kleine hondjes die worden gedragen in een tas(!), wordt een uitzondering gemaakt. Het is voor honden nergens op het terrein van Het Amsterdamse Winterparadijs toegestaan om vrij rond te lopen.

- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.

- Het bezit en/of gebruik van lachgas/stikstof(mon)oxide is strikt verboden tijdens dit evenement.

- Er vindt een strenge fouillering plaats bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie.

- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.

- Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen naar Het Amsterdamse Winterparadijs.

- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.

- Om de veiligheid van de bezoekers te allen tijde te kunnen garanderen en om de in-en uitstroom soepel te laten verlopen, geldt na het scannen van je ticket de regel: binnen is binnen.

- Het Amsterdamse Winterparadijs is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het terrein verwijderd.

- Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar Het Amsterdamse Winterparadijs, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera evenals een Go Pro camera zijn wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.

- Het is op Het Amsterdamse Winterparadijs niet toegestaan een paraplu mee te nemen.

- Het Amsterdamse Winterparadijs is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

- Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

- Het Amsterdamse Winterparadijs is niet aansprakelijk voor eventuele gehoorbeschadiging.

- Het Amsterdamse Winterparadijs is overdag voor alle leeftijden toegankelijk. Vanaf 21.00 uur is het enkel toegankelijk voor mensen van 18+ jaar. Vanaf 19.00 uur zijn joggingbroeken niet toegestaan.

- Het Amsterdamse Winterparadijs en haar bezoekers hebben zich te houden aan de dan geldende richtlijnen van het Overheid. Check dus www.rivm.nl voor het laatste nieuws rondom de COVID19-maatregelen.

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden.

Meer info