Speciale korting voor buurtbewoners

Graag bieden wij u als buurtbewoner een speciale korting aan zodat u ook kunt genieten van Het Amsterdamse Winterparadijs. Onder vermelding van uw adres kunt u voor slechts €12,50 een Passe Partout aanschaffen waarmee u de gehele periode naar binnen kunt en alle activiteiten onbeperkt kunt ondernemen.

U kunt t/m 20 december uw tickets aanschaffen met korting

Informatie voor buurtbewoners

BEWONERSINFORMATIE 

Van 21 t/m 30 december 2018 wordt het winter-evenement Het Amsterdamse Winterparadijs gehouden in en op het voorplein van de RAI Amsterdam. De organisatie is in handen van 4PM Entertainment. 

INFORMATIE OVER HET EVENEMENT

Van 21 t/m 30 december wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor de Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Bezoekers kunnen schaatsen onder een deken van lichtjes op de (veel grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, kunnen wederom van een uitzicht over Amsterdam genieten vanuit het mega reuzenrad en glijden van de tubebaan binnen op échte sneeuw! Uiteraard kunnen bezoekers ook van muziek genieten in de après-ski hut of op het winterfeest binnen met o.a. Xander de Buisonjé en Lil Kleine. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!

OPENINGSTIJDEN

Gedurende de openingstijden is er zowel een programma op het binnen- en buitenterrein. Er is zowel binnen als buiten muziek te horen: buiten is dit hoofdzakelijk achtergrondmuziek voor de ijsbaan, binnen is er een podium met optredens en aprés-ski te vinden. Met de gemeente worden hier van tevoren goede afspraken over de geluidsnormen gemaakt.De openingstijden van het evenement zijn:
Vrijdag 21 december: 15.00 - 01.00uur
Zaterdag 22 december: 10.00 - 01.00uur
Zondag 23 december: 10.00 - 01.00uur
Maandag 24 december: 10.00 - 22.00uur
Dinsdag 25 december eerste kerstdag: 10.00 - 18.00uur
Woensdag 26 december tweede kerstdag:10.00 - 22.00uur
Donderdag 27 december: 10.00 - 01.00uur
Vrijdag 28 december: 10.00 - 01.00uur
Zaterdag 29 december: 10.00 - 01.00uur
Zondag 30 december: 10.00 - 23.00uur

Het buitenterrein (op het voorplein van de RAI) sluit doordeweeks om 22:00 uur en in het weekend om 23:00 uur. Op Eerste Kerstdag sluit het terrein om 18:00 uur. 

BEZOEKERSSTROMEN

Bezoekers die met met de auto zullen komen kunnen in de parkeergarages van de RAI parkeren. Bezoekers die arriveren met de trein of metro/ tram zullen geleid worden via Station Zuid of Station RAI. Ook de Noord-Zuidlijn is inmiddels in gebruik – bezoekers kunnen vanaf Station Zuid of Amsterdam Centraal met de metro naar halte Europaplein komen, waar vandaan het 1 minuut lopen is naar de ingang van het evenement. Voor fietsers is er genoeg parkeerruimte door middels van de vaste fietsnietjes en een aanvullende fietsenstalling die gebouwd wordt door de organisatie.

CONTACT

Ervaart u toch overlast tijdens dit evenement, meld dit dan via telefoonnummer 06-22352447.Dit telefoonnummer is gedurende de openingstijden van het evenement te bereiken. Deze telefoon zal in het productiekantoor worden opgenomen door iemand van de organisatie.Bij de vermelding kan er gevraagd worden naar uw naam, postcode en huisnummer om enerzijds gedurende het evenement metingen in de buurt te kunnen verrichten en anderzijds de klachten op te nemen in het evaluatierapport. 

Ook kunt u algemene klachten richten tot het klachtenloket van de RAI: vergunningen@rai.nl. 

Mocht u geen contact kunnen krijgen met de evenementenorganisator, dan kunt u een melding doen bij de gemeente Amsterdam via www.amsterdam.nl/contact of bellen naar 14 020. 

Indien er mogelijk nog vragen of onduidelijkheden zijn kijk dan nog op de website; https://www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl/of neem dan contact op via info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl 

Wij hopen u binnenkort te zien!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Het Amsterdamse Winterparadijs