Bekijk de openingstijden

Informatie voor buurtbewoners

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt voor de derde keer plaats bij RAI Amsterdam, zowel binnen als op het voorplein. 4PM Entertainment is de organisator.

Activiteiten

Met 3.400 m² aan ijs is Het Amsterdamse Winterparadijs het grootste schaats- en ijsevenement van heel Europa. Bezoekers kunnen o.a. schaatsen op de grote binnen- en buitenschaatsbaan, ijsracen, curlen, (silent) après-skiën of een nostalgisch ritje maken in het reuzenrad of de zweefmolen. Daarnaast is er muziek van o.a. Maan, Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine. Het gehele programma vindt u op deze website. 

In goede banen

Om te voorkomen dat bezoekers in de buurt parkeren, bieden we hen goedkope parkeertickets aan voor de RAI parkeergarages. Bezoekers die met OV reizen, worden via Station RAI en metrohalte Europaplein geleid. Fietsers parkeren bij de vaste fietshekjes en een aanvullende fietsenstalling die gebouwd wordt door de organisatie.

Curlingtoernooi voor de buurt

Voor de buurtbewoners organiseren we op zaterdag 21 december een curlingtoernooi van 12.00 - 16.00 uur. Er kunnen 16 teams aan deelnemen van 5 tot 6 mensen per team. Doet u mee? U kunt zich aanmelden via www.rai.nl/rai-amsterdam/buurt-en-rai/

Overlast? Laat het weten!
Wij doen er als organisatie alles aan om overlast tot een minimum te beperken. Heeft u toch een klacht? Meld het dan via buren@rai.nl

Bij een melding kan gevraagd worden naar uw naam, postcode en huisnummer. Dit helpt om gerichte metingen te verrichten en zorgt voor een goede vastlegging in het evaluatierapport. Krijgt u geen contact, doen dan melding bij de gemeente via www.amsterdam.nl/contact of telefoonnummer 14020.