Veelzijdig theater!

Van goochel-acts tot een poppenkast voor de kleintjes en van voorlezen tot cabaret; lachen gieren brullen, het kan allemaal in het Theater op Het Amsterdamse Winterparadijs.

Van goochel-acts tot een poppenkast voor de kleintjes en van voorlezen tot cabaret; Lachen gieren brullen, het kan allemaal in het Theater op Het Amsterdamse Winterparadijs. 

Kom naar het Theater en laat je vermaken door de beste professionals van het land. De kleintjes kunnen zich vergapen aan de poppenkast,en 2 keer per dag worden er winterse verhalen voorgelezen. Dat is nog niet alles; de beste goochelaars van het land zullen je versteld doen staan met illusies en trucs. Stap naar binnen en laat je verrassen! Verder zal een zeer succesvol cabaratduo zijn opwachting maken. Buikpijn van het lachen gegarandeerd!

Goochelen

Dutch Magic; een begrip in Nederland. De absolute top in goochel Nederland komt hier vandaan en dit jaar zullen zij laten zien wat ze kunnen op Het Amsterdamse Winterparadijs. Bereid je voor op een grootse show waarvan je de helft niet zult begrijpen!

Elke dag om 12:00 uur, 15:00 uur en 17:00 uur in het theater.

Koop hier je tickets!

Cabaret

Twee van Nederland’s grootste talenten zullen je lachspieren testen op Het Amsterdamse Winterparadijs. Niemand minder dan Michel & Tim zullen hun opwachting maken! Vers uit de banken van de universiteit komen deze jonge honden, en tevens finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival, een geniale show weggeven. Lachen, gieren en brullen van begin tot eind.

Elke dag om 18:00 uur en 19:00 uur in het theater, met uitzondering van eerste kerstdag (25 december). 

Koop hier je tickets!

Voorlezen

In het theater kunnen jong en oud genieten van een heerlijk voorleesmoment. Niemand minder dan Tom Afman zal je betoveren met zijn prachtige stem. Geniet van een winters verhaal in het theater en kom heerlijk tot rust (met je kinderen).

Elke dag om 11:00 uur en 13:00 uur in het theater, met uitzondering van 21 december.

Koop hier je tickets!

Poppenkast

Een oer-Hollandse bezigheid; poppenkast. Dit jaar zal een heus poppentheater herrijzen in het theater van Het Amsterdamse Winterparadijs. Een perfecte bezigheid in de winterse periode. Neem plaats in het theater en laat je meeslepen met de avonturen van de poppen!

Elke dag om 14:00 uur en 16:00 uur in het theater.

Koop hier je tickets!

Beleef meer in het Amsterdamse Winterparadijs

Gezelligheid op Het Winterplein

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Échte sneeuw in het Sneeuwparadijs

Wanneer was jouw laatste witte kerst? Wij kunnen het ons niet meer herinneren.. zonde toch? Bij ons ben je verzekerd van dat nostalgische kerstgevoel mét echte sneeuw!

IJspret in het Schaatsparadijs

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een speedlane, ijsbar en curling banen.

Culinair smullen in het Foodparadijs

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak!

Het Muziekparadijs

Natuurlijk hebben we ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Van lekker meezingen met Xander de Buisonjé tot aan hossen op de hitjes in de après-ski en dansen op de populairste feestconcepten van het land. Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan het allemaal!

Film&Cultuurparadijs

Plof neer in het film & cultuurparadijs en laat je vermaken terwijl je bijkomt van alle fysieke inspanningen. Lachen gieren brullen in het theather of lekker een filmpje kijken in de winterbioscoop.