Schaatsen in het Schaatsparadijs!

Schaatsen op de 2200m² binnen- én buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een ijsbar en curling banen. Overdag een plek voor jong en oud met leuke spelletjes voor kinderen en een kids silent disco.

Speel een potje curling of schaats een wedstrijdje met je vrienden en meet wie het snelst is! Hou je niet zo van fysieke inspanning? Ga lekker zitten en bekijk de schaatsers terwijl jij geniet van een borrelplank, kaasfondues en specialiteiten van de meest populaire horecazaken van de stad. Samen brengen zij het lekkerste eten en drinken van de stad naar Het Amsterdamse Winterparadijs. Dans alles er weer af in de silent disco aan de schaatsbaan. Ongegeneerd meeblèren is toegestaan, je hoort het zelf toch niet.

De binnenbaan is tot 23.00 uur open en de buitenbaan tot 22.00 uur. Van binnen naar buiten schaatsen kan tot 22.00 uur.

Eigen schaatsen meenemen mag, met uitzondering van noren en andere schaatsen met scherpe punten. Heb je geen eigen schaatsen, dan zijn er schaatsen beschikbaar bij de schaatsbaan. 

Let op: het is verplicht om ook handschoenen te dragen op de schaatsbaan! Neem deze dus ook mee.

Even wat feitjes

  • Een ijsbaan van 2200m2
  • Binnen- en buitenbaan
  • Curlingbaan met 5 lanes
  • Silent Disco
  • Ice Bar

Beleef meer in het Amsterdamse Winterparadijs

Gezelligheid op Het Winterplein

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Échte sneeuw in het Sneeuwparadijs

Wanneer was jouw laatste witte kerst? Wij kunnen het ons niet meer herinneren.. zonde toch? Bij ons ben je verzekerd van dat nostalgische kerstgevoel mét echte sneeuw!

IJspret in het Schaatsparadijs

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een ijsbar en curling banen.

Culinair smullen in het Foodparadijs

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak!

Het Muziekparadijs

Natuurlijk hebben we ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Van lekker meezingen met Xander de Buisonjé tot aan hossen op de hitjes in de après-ski en dansen op de populairste feestconcepten van het land. Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan het allemaal!

Film&Cultuurparadijs

Plof neer in het film & cultuurparadijs en laat je vermaken terwijl je bijkomt van alle fysieke inspanningen. Lachen gieren brullen in het theather of lekker een filmpje kijken in de winterbioscoop.