Curlen in het Schaatsparadijs!

Speel een potje curling

Gezellig met je vrienden of familie curlen? De curlingbaan opent elke dag om 17.00 uur. Reserveer op deze pagina je baan, zodat je verzekerd bent van je plekje. Hiervoor vragen we €25,-. Deze ontvang je retour in de vorm van een tegoedkaart voor drankjes.

Belangrijk:

  • Per baan spelen 2 teams van max. 4 personen (je reserveert dus 1 baan voor max. 8 personen)
  • Een spel duurt max. 1 uur, tenzij meer slots zijn geboekt
  • Verdere spelregels hangen bij de banen
  • Een Curling ticket is géén entree ticket
Nu Reserveren!

Beleef meer in het Amsterdamse Winterparadijs

Gezelligheid op Het Winterplein

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Échte sneeuw in het Sneeuwparadijs

Wanneer was jouw laatste witte kerst? Wij kunnen het ons niet meer herinneren.. zonde toch? Bij ons ben je verzekerd van dat nostalgische kerstgevoel mét echte sneeuw!

IJspret in het Schaatsparadijs

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een speedlane, ijsbar en curling banen.

Culinair smullen in het Foodparadijs

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak!

Het Muziekparadijs

Natuurlijk hebben we ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Van lekker meezingen met Xander de Buisonjé tot aan hossen op de hitjes in de après-ski en dansen op de populairste feestconcepten van het land. Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan het allemaal!

Film&Cultuurparadijs

Plof neer in het film & cultuurparadijs en laat je vermaken terwijl je bijkomt van alle fysieke inspanningen. Lachen gieren brullen in het theather of lekker een filmpje kijken in de winterbioscoop.