De Netflix Kerstfilm Bioscoop

Plof lekker in één van de zitzakken en geniet van de leukste kerstfilms!

De Netflix Kerstfilm Bioscoop biedt een gezellige filmervaring in een winters jasje. Plof lekker in één van de zitzakken en geniet van de leukste kerstfilms in het decor van kerstbomen, lichtjes. Met een lekker hapje en drankje zorgen we voor een heel nieuwe filmervaring!

De Netflix Kerstfilm Bioscoop agenda:

11.00 uur - The Princess Switch
13.00 uur - The Christmas Chronicles
15.30 uur - A Christmas Prince - The Royal Wedding
17.30 uur - The Christmas Chronicles
19.30 uur - Christmas Inheritance

Let op: op eerste kerstdag sluiten wij om 18.00 uur.

Plan je bezoek!

Beleef meer in het Amsterdamse Winterparadijs

Gezelligheid op Het Winterplein

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Échte sneeuw in het Sneeuwparadijs

Wanneer was jouw laatste witte kerst? Wij kunnen het ons niet meer herinneren.. zonde toch? Bij ons ben je verzekerd van dat nostalgische kerstgevoel mét echte sneeuw!

IJspret in het Schaatsparadijs

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een speedlane, ijsbar en curling banen.

Culinair smullen in het Foodparadijs

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak!

Het Muziekparadijs

Natuurlijk hebben we ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Van lekker meezingen met Xander de Buisonjé tot aan hossen op de hitjes in de après-ski en dansen op de populairste feestconcepten van het land. Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan het allemaal!

Film&Cultuurparadijs

Plof neer in het film & cultuurparadijs en laat je vermaken terwijl je bijkomt van alle fysieke inspanningen. Lachen gieren brullen in het theather of lekker een filmpje kijken in de winterbioscoop.