Après-ski

Verrassende, bonte nachten gegarandeerd!

Om 17.00 uur opent de après-ski bar haar deuren met schnaps, glühwein en alles wat bij een echt après-ski feest hoort. De ski’s hebben wij alvast voor de deur gezet, de jachttrofeeën opgehangen, je hoeft alleen je vrienden op te trommelen en naar binnen te stappen. 

We hebben niet één après-ski bar, nee we hebben er zelfs twee! Om 20.00 uur opent de tweede Après-ski bar haar deuren voor Amsterdams’ populairste feestconcepten die hier hun speciale winter-editie houden! Maak je klaar voor feestjes van Lotje, TerugNaarToen, FluFlu, Dolle Donderdag, Bubbels  en de Kleine Cooldown!

Het volledige programma:

  • vrijdag 21 december: Lotje
  • zaterdag 22 december: Terug naar Toen
  • zondag 23 december: Bubbels 
  • donderdag 27 december: Dolle Donderdag 
  • vrijdag 28 december: FluFlu
  • zaterdag 29 december: Terug Naar Toen
  • zondag 30 december: Kleine Cooldown

    Het feest in de Après-ski barst los vanaf 20:00
Koop hier je tickets!

Meer in het Muziekparadijs

Beleef meer in het Amsterdamse Winterparadijs

Gezelligheid op Het Winterplein

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Échte sneeuw in het Sneeuwparadijs

Wanneer was jouw laatste witte kerst? Wij kunnen het ons niet meer herinneren.. zonde toch? Bij ons ben je verzekerd van dat nostalgische kerstgevoel mét echte sneeuw!

IJspret in het Schaatsparadijs

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een speedlane, ijsbar en curling banen.

Culinair smullen in het Foodparadijs

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak!

Het Muziekparadijs

Natuurlijk hebben we ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Van lekker meezingen met Xander de Buisonjé tot aan hossen op de hitjes in de après-ski en dansen op de populairste feestconcepten van het land. Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan het allemaal!

Film&Cultuurparadijs

Plof neer in het film & cultuurparadijs en laat je vermaken terwijl je bijkomt van alle fysieke inspanningen. Lachen gieren brullen in het theather of lekker een filmpje kijken in de winterbioscoop.