Mijn winterparadijs

Locatie

Het Winterplein

Snowglobe illustration

Het Winterplein

Koop hier je entree ticket

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen gezellig samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen. Rooster je marshmallows aan het knisperend vuur en bekijk de schaatsers op de buiten schaatsbaan vanuit de verwarmde bar. Geniet van koek en zopie met echte winterse kost zoals oliebollen, poffertjes, braadworsten en warm jezelf op met een heerlijk warm drankje als glühwein of warme chocolademelk met slagroom.

Ontdek het prachtige Amsterdam vanuit een ander perspectief. Aanschouw de stad en al haar moois vanuit ons mega reuzenrad of de 50-meter hoge zweefmolen. Op het winterplein ontdek je dit jaar ook het sneeuwballen gooien dus wie peper jij straks helemaal in met sneeuw? Maar dat is niet het enige dat je buiten kunt beleven. Ook de tube jump is er dit jaar weer bij. Met wie sjees jij van de tube jump? Ken je dat gevoel in je buik als je de lucht in slingert en op het mega grote kussen landt?

In de namiddag opende de gloednieuwe silent après-ski bar haar deuren met schnaps, glühwein en alles wat bij een echt après-ski feest hoort. De ski’s hadden wij alvast voor de deur gezet, de jachttrofeeën opgehangen, je hoefde alleen je vrienden op te trommelen en naar binnen te stappen.

Koop hier je entree ticket
Snowglobe illustration

Het Winterplein

Koop hier je entree ticket

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden.

Meer info