Wat is er nieuw op Het Amsterdamse Winterparadijs?

Het Amsterdamse Winterparadijs is dit jaar beter en groter dan ooit! Er is veel veranderd ten opzichte van vorig jaar.

De allergrootste binnen- en buitenschaatsbaan
Om maar met de deur in huis te vallen; we hebben dit jaar de grootste mobiele schaatsbaan van Nederland! En deze is 3 keer zo groot als die van vorig jaar. Wil je binnen schaatsen? Dat kan! Buiten? Kan ook! Van binnen naar buiten schaatsen? Waarom niet? Bij ons kan het! Dit jaar hebben we ook een aparte baan voor de jongste jeugd. Vanaf 16:30 wordt deze aparte baan omgetoverd tot een curlingbaan, waar je een heerlijk potje kunt curlen tegen je vrienden of familie. Zorg  wel dat je reserveert, want vol is vol.

Echte sneeuw
Naast al dat schaats-geweld hebben we dit jaar ook échte sneeuw. En met deze sneeuw kan veel worden gedaan! Men kan sleeën van een heuse sleebaan. Of langlaufen over een 350 meter lange langlaufbaan, waar je tussendoor als een heuse biatlon-atleet kunt schieten op een doel. En natuurlijk kun je met de sneeuw ook sneeuwballen gooien of sneeuwpoppen maken.  

Doolhof
Dit jaar zal er ook een doolhof herrijzen op Het Amsterdamse Winterparadijs. Geheel in winterse sfeer zal dit doolhof men doen verdwalen. Een super spannende ervaring voor ouders met kinderen, verliefde stelletjes en groepen vrienden. Trek er op uit en probeer de uitgang te vinden. Wellicht dat de uitkijktoren in het midden van het doolhof je kan helpen...

VR-experience
Naast al deze actieve veranderingen hebben we ook iets rustiger vermaak op Het Amsterdamse Winterparadijs. De VR-bioscoop zal zijn intrede doen. Hier kan men zich in ontspannen houding op de Zwitserse, Franse of Oostenrijkse Alpen wanen. Zet je bril en koptelefoon op, en geniet. 

Xander de Buisonjé & Lil Kleine live
En als poedersuiker op de oliebol hebben we ook nog optredens van o.a. Xander de Buisonjé en Lil Kleine. Nederlands' grootste artiesten komen met speciaal voor Het Amsterdamse Winterparadijs gecreëerde shows! Xander treedt samen met zijn band maar liefst 6 avonden op en zingt de sterren van de hemel. Op tweede kerstdag geeft Lil Kleine een middagshow en zorgt voor een kerst om nooit meer te vergeten. Zorg dus dat je erbij bent!

Tickets
En dit jaar zijn er 2 soorten tickets te koop; een Regular Ticket en een Entrance Only Ticket. Voor €17,50 heb je een Regular Ticket waarmee je entree krijgt tot het evenement en alle activiteiten en attracties onbeperkt kunt doen! Doe je het liever rustig aan en geniet je liever van de muziek of kijk je naar je (klein-)kinderen? Dan is er het Entrance Only Ticket voor €5,-.