Bekijk de openingstijden

De gezellige Kerstmarkt op #HAWP2019

21 december 2019 t/m 5 januari 2020 - RAI Amsterdam

Op de kerstmarkt bij het Amsterdamse Winterparadijs vind jij alles waar jouw hartje sneller van gaat kloppen. Waan je in een levensecht sprookje waarin jouw enige opdracht is om zoveel mogelijk leuke kerstspullen & cadeautjes (voor jezelf) mee naar huis te nemen! Verwen je innerlijke kerstkind en neem een kijkje bij de schattige shops. Kerstdecoratie, mutsen, mooie kettingen & armbandjes, cadeautjes voor hem en haar en nog veel meer. Voor iedere kerstfreak hebben wij wat in huis gehaald. Dit is simpelweg een attractie die je niet wilt missen! De schattigste kerstchaletjes zullen voor jou de mooiste creaties klaarzetten en zo scoor jij de écht leuke cadeautjes voor onder de kerstboom. Voor jong en oud, voor kind en ouder, kom gezellig langs bij de kerstmarkt!

Als je bent uitgewinkeld hebben wij natuurlijk nog meer leuks in petto. The weather outside is frightful… maar gelukkig hebben wij een indoor & outdoor area. De tube jump attractie staat voor je klaar en voor de actievere kerstgangers hebben wij zelfs een langlaufparcours. Wil je samen gaan schaatsen of jezelf onderdompelen in echte sneeuw? Dat kan! Of dans jezelf lekker warm in de après-ski hut en daag je vrienden uit voor een potje ijsracen.

Bij Het Amsterdamse Winterparadijs hoef je niet te kiezen, want het kan allemaal! Van muziekoptredens tot de winterbioscoop en van een rondje in de draaimolen tot kaasfondue eten terwijl je uitkijkt op de schaatsbaan. Zelfs de beroemde Coca-Cola-kersttruck is aanwezig. Kortom, naast de kerstmarkt nog genoeg te beleven voor iedereen! Het Amsterdamse Winterparadijs zal jou de ultieme winterbeleving te laten beleven.


Contact voor bezoekers

Staat het antwoord op je vraag niet bij de veelgestelde vragen?

Stel je vraag via Facebook
E-mail ons gerust: info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl

Vragen over tickets?
Neem dan contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com

Contact voor kraamhouders

markt@hetamsterdamsewinterparadijs.nl