Bekijk de openingstijden

Info

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de 2400 m2 grote binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw! Vier de avond in de (silent) après-ski hut of op het winterfeest met Xander de Buisonjé, Maan en nog veel meer artiesten. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad!


Echte sneeuw
Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlauf tussen de kerstbomen, gezellig curlen met je vrienden op de ijsbaan of houd een sneeuwballengevecht met je vrienden of familie. Rooster je marshmallow boven een knisperend vuurtje of ga naar de Christmas cinema voor nostalgische kerstklassiekers.

Avondprogramma
Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder één dak! Strijk neer aan één van de houten tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want onder andere Xander de Buisonjé zal het winterfeest verzorgen!

Het Amsterdams Winterparadijs heeft nog veel meer te bieden. Bekijk hier alvast wat er te beleven is of kom gewoon gezellig langs en ervaar het zelf!

zaterdag 21 december: 09.30 - 02.00uur
zondag 22 december: 09.30 - 01.00uur
maandag 23 december: 09.30 - 01.00uur
dinsdag 24 december: 09.30 - 01.00uur
woensdag 25 december: 09.30 - 18.00uur | Eerste Kerstdag
donderdag 26 december: 09.30 - 01.00uur | Tweede Kerstdag
vrijdag 27 december: 09.30 - 02.00uur
zaterdag 28 december: 09.30 - 02.00uur
zondag 29 december: 09.30 - 01.00uur
maandag 30 december: 09.30 - 01.00uur
dinsdag 31 december: 09.30 - 20:00uur
woensdag 1 januari: 12.00 - 01:00uur
donderdag 2 januari: 09.30 - 01.00uur
vrijdag 3 januari: 09.30 - 02.00uur
zaterdag 4 januari: 09.30 - 02.00uur
zondag 5 januari: 09.30 - 22.00uur

Let op: Het Sneeuwparadijs en het buitenterrein sluiten om 22.00 uur (op eerste kerstdag om 18:00). 

Het Amsterdamse Winterparadijs is voor alle leeftijden!

Kinderen tot 1 jaar krijgen gratis entree.

Na 20.00 uur is toegang 18+. Joggingbroeken zijn niet toegestaan.

Het Amsterdamse Winterparadijs is een pin only event. Een betaalpas kun je voor €1,- aanschaffen. Hier kun je jouw contant geld op storten. Let op: eventueel overgebleven tegoed kunnen we niet restitueren. We adviseren daarom niet teveel in 1x erop te zetten. Je kunt jouw kaart tussentijds opwaarderen zonder bijkomende kosten.

Wil je graag werken op Het Amsterdamse Winterparadijs? Stuur een mail naar werken@4pmentertainment.nl.

De volledige huisregels van Het Amsterdamse Winterparadijs vind je hier!

Vragen over Tickets

Tickets voor Het Amsterdamse Winterparadijs zijn hier te bestellen.

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Paylogic via deze link.

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt 3 soorten tickets: een Regulier ticket waarmee je onbeperkt alle activiteiten kunt ondernemen voor €19,50 en een entrance only ticket waarmee je naar binnen kunt voor €7,-. Dit ticket is er speciaal voor ouders die hun kinderen willen begeleiden zonder deel te nemen aan de activiteiten of vrienden die alleen een feestje komen vieren. Met een passe partout van €39,50 heb je een Regulier ticket voor de hele periode.

Online verkoop:

Entrance only: €7,00
Regular ticket: €19,50
Passe partout: €39,50

Deurverkoop:

Entrance only: €9,00
Regular ticket: €21,50
Passe partout: €41,50

Kinderen tot 1 jaar kunnen gratis mee naar binnen. 

Vanaf 20:00 uur: 18+, Geen joggingbroek toegestaan

Upgrade:
Heb je een Entrance Only ticket en wil je toch activiteiten doen? Op locatie kun je een bandje kopen voor €12,50 waarmee je alle activiteiten onbeperkt kunt doen. Activiteiten zijn niet los te betalen.

Let op: het buitenterrein en het sneeuwparadijs sluiten om 22.00 uur.

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Paylogic via deze link.

Met de regular ticket heb je toegang tot alle activiteiten en met de entrance only ticket kun je het terrein op, maar geen activiteiten uitvoeren. Dit is beiden op een dag naar keuze en hoeft niet van tevoren aangegeven te worden. De passe partout is gelijk aan een regular ticket, maar dan voor alle dagen!

Onderstaand een overzicht wat er bij de tickets inbegrepen zit.

Entrance Only €7,-
- Entree tot het terrein op één dag naar keuze
- Toegang tot muziekprogramma
- Géén activiteiten inbegrepen
- Kinderen tot 1 jaar gratis.

Regular Ticket €19,50

-  Entree tot het terrein op één dag naar keuze
- Toegang tot muziekprogramma
- Alle activiteiten inbegrepen
- Kinderen tot 1 jaar gratis.

Passe Partout €39,50

Alles van de Regular ticket voor zoveel dagen als je wilt.

- Onbeperkt Entree tot het terrein voor één persoon
- Toegang tot muziekprogramma
- Alle activiteiten inbegrepen
- Kinderen tot 1 jaar gratis.

De activiteiten zijn inbegrepen bij de regular ticket en je hoeft hier dus niet meer apart voor te betalen. Je kunt alle activiteiten onbeperkt doen.

Als je een entrance only ticket hebt kun je deze op locatie upgraden voor €12,50. Het is niet mogelijk om per activiteit te betalen.

Op locatie kunnen ook tickets worden aangeschaft.

We adviseren echter om vooraf een kaartje aan te schaffen, dit om wachttijden te voorkomen en u bent online wat goedkoper uit.

Prijzen deurverkoop:

Entrance only: €9,00
Regular ticket: €21,50
Passe partout: €41,50

Nee, u kunt uw ticket eenmalig gebruiken op een dag naar keuze. Het Passe partout ticket kan alles dagen gebruikt worden.
Het Amsterdamse Winterparadijs is van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Het mag wel, maar hoeft niet. U kunt uw ticket ook op uw telefoon laten zien. Zorg dat de barcode goed leesbaar is, zodat wij hem makkelijk kunnen scannen.

Bij aanschaf van de ticket bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Als je deze hebt afgesloten kun je contact opnemen met PayLogic via www.customerservice.paylogic.com. Indien je deze niet hebt afgesloten is het helaas niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

We adviseren je om GEEN tickets te kopen via zwarthandelaars. Via Google en Marktplaats zijn fraudeurs actief!!

We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.

Koop je ticket alleen via onze site bij PAYLOGIC. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Onlineticketshop en andere partijen die je vind via Google lekker links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Alleen als je kaarten via Paylogic, Festicket, Priotickets, Tiqets, ANWB of Ticketswap hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket. 

Vragen over Activiteiten

Het Amsterdamse Winterparadijs; schaatsen, sleeën, langlaufen, een geweldige après-skibar en nog veel meer! En dat alles onder één dak. Weer of geen weer, bij ons is er altijd échte sneeuw en ijs!

Er is een heleboel te beleven op Het Amsterdamse Winterparadijs! Check het gehele overzicht hier

De activiteiten zijn inbegrepen bij de regular ticket en je hoeft hier dus niet meer apart voor te betalen. Je kunt alle activiteiten onbeperkt doen.

Als je een entrance only ticket hebt kun je deze op locatie upgraden voor €12,50. Het is niet mogelijk om per activiteit te betalen.

Dat mag zeker, met uitzondering van noren en andere schaatsen met scherpe punten. Heeft u geen eigen schaatsen, dan zijn er schaatsen beschikbaar bij de schaatsbaan. 

Let op: het is verplicht om ook handschoenen te dragen op de schaatsbaan! Neem deze dus ook mee.

Het programma voor de Bioscoop staat op Facebook, Instagram & op de site.  

Je kunt op locatie gewoon naar de Bioscoop zonder extra betaling, er kan van tevoren niet gereserveerd worden zorg dus dat je op tijd bent!

Route naar HEt Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen. De entree bevindt zich op het Europaplein.

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen. De entree bevindt zich op het Europaplein.

Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.

Speciaal voor bezoekers van Het Amsterdamse Winterparadijs is een dagretour ticket beschikbaar voor €18,00.
Deze kun je hier kopen.

Het GVB

Metro 50, 51 en 52 stoppen allemaal bij Het Amsterdamse Winterparadijs! De halte “Europaplein” (lijn 52) bevindt zich pal voor de ingang. Verder kun je ook uitstappen bij station RAI (lijn 50 en 51). Raadpleeg 9292.nl voor de beste verbinding vanaf jouw locatie. Raadpleeg 9292.nl voor de status en het beste reisadvies.  

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het evenement. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage (P1 of P2) van de RAI. Alleen als u van tevoren een dagticket aanschaft via de volgende link. kunt u gebruik maken van ons speciale actietarief van €13,-, Indien u hier geen gebruik van maakt dan geldt het gebruikelijke RAI tarief van €4,50 per uur, met een max. van €26,- per dag.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage (P1 of P2) van de RAI. Een dagticket hiervoor kost €13,- en is vooraf aan te schaffen via de volgende link.

Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via raiparking@rai.nl.zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is. Parkeren voor touringcars is mogelijk op P5 of P6 en de kosten hiervoor zijn €45 (beperkt aantal plekken beschikbaar).
U kunt uw komst met een touringcar aanvragen via raiparking@rai.nl.

Het Festivalterrein

Het evenement is deels binnen een deels buiten!

De temperatuur is ongeveer 18 graden binnen. Wij raden u wel aan om handschoenen mee te nemen, die zijn namelijk verplicht op de schaatsbaan.

Op het festivalterrein worden alleen tassen toegestaan die in originele en uitgevouwen staat maximaal 30 x 21 x 10 cm zijn.

Ja, er zijn lockers. Een normale locker kost € 5,- en kan alleen cash betaald worden! Je kunt een locker op Het Amsterdamse Winterparadijs huren. 

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw  ervaring deelt op social media. Tag Het Amsterdamse Winterparadijs om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar tim.boersma@bfcc.nl voor een persaccreditatie.

Als je in bezit bent van een passe partout ticket mag je het terrein op en af! Met een dagticket is dit niet mogelijk.

Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.

De volledige huisregels van Het Amsterdamse Winterparadijs vind je hier!

Ja! Het Amsterdamse Winterparadijs is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wordt onderdeel van Het Amsterdamse Winterparadijs!

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door een mail naar tim.boersma@bfcc.nl  te sturen waarin je aangeeft voor welk medium je werkt, het bereik en op welke manier aandacht aan Het Amsterdamse Winterparadijs wordt geschonken (ook voorafgaand aan het festival).

Hiervoor kunt u een mail sturen aan markt@hetamsterdamsewinterparadijs.nl. Vermeld hierbij graag wat voor producten u verkoopt, liefst met foto’s voor een impressie of een link naar uw website.

Hiervoor kunt u een mail sturen aan info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl. Vermeld hierbij graag wat voor producten u verkoopt, liefst met foto’s voor een impressie of een link naar uw website.