Info

Van 21 t/m 30 december wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij van de tubebaan op échte sneeuw! Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met Xander de Buisonjé. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad! 

Echte sneeuw

Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlaufen tussen de kerstbomen, gezellig curlen met je vrienden op de ijsbaan of houd een sneeuwballengevecht met je vrienden of familie. Rooster je marshmallow boven een knisperend vuurtje of ga naar de Christmas cinema voor nostalgische kerstklassiekers.

Avondprogramma

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak! Strijk neer aan één van de houten tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want niemand minder dan Xander de Buisonjé zal het winterfeest verzorgen! 

Het Amsterdams Winterparadijs heeft nog veel meer te bieden. Bekijk hier alvast wat er te beleven is of kom gewoon gezellig langs en ervaar het zelf!

vrijdag 21 december: 15.00 - 01.00uur
zaterdag 22 december: 10.00 - 01.00uur
zondag 23 december: 10.00 - 01.00uur
maandag 24 december: 10.00 - 22.00uur
dinsdag 25 december eerste kerstdag: 10.00 - 18.00uur
woensdag 26 december tweede kerstdag:10.00 - 22.00uur
donderdag 27 december: 10.00 - 01.00uur
vrijdag 28 december: 10.00 - 01.00uur
zaterdag 29 december: 10.00 - 01.00uur
zondag 30 december: 10.00 - 23.00uur

Let op: Het Sneeuwparadijs en het buitenterrein sluiten om 22.00 uur (op eerste kerstdag om 18:00). 

Het Amsterdamse Winterparadijs is voor alle leeftijden!

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis entree. Activiteiten zijn hierbij inbegrepen.

Na 21.00 uur is het 18+. Joggingbroeken zijn vanaf 21.00 uur tevens niet toegestaan.

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt 2 soorten tickets: een Regulier ticket waarmee je onbeperkt alle activiteiten kunt ondernemen voor €17,50 en een entrance only ticket waarmee je naar binnen kunt voor €5,-. Dit ticket is er speciaal voor ouders die hun kinderen willen begeleiden zonder deel te nemen aan de activiteiten of vrienden die alleen een feestje komen vieren. Met een passe partout van €29,50 heb je een Regulier ticket voor de hele periode.

Online verkoop:

Entrance only: €5,00
Regular ticket: €17,50
Passe partout: €29,50

Deurverkoop:

Entrance only: €7,50
Regular ticket: €19,50
Passe partout: €31,50

Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis mee naar binnen. 

Vanaf 21.00 uur is de entree gratis. 

Heb je een Entrance Only ticket en wil je toch activiteiten doen? Op locatie kun je een bandje kopen voor €12,50 waarmee je alle activiteiten onbeperkt kunt doen. Activiteiten zijn niet los te betalen.

Let op: het buitenterrein en het sneeuwparadijs sluiten om 22.00 uur.

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Paylogic via deze link.

Met de regular ticket heb je toegang tot alle activiteiten en met de entrance only ticket kun je het terrein op, maar geen activiteiten uitvoeren. Dit is beiden op een dag naar keuze en hoeft niet van tevoren aangegeven te worden. De passe partout is gelijk aan een regular ticket, maar dan voor alle dagen!

Onderstaand een overzicht wat er bij de tickets inbegrepen zit.

Entrance Only €5,-
-       Entree tot het terrein op één dag naar keuze
-       Toegang tot muziekprogramma
-       Géén activiteiten inbegrepen
-       Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Regular Ticket €17,50

-       Entree tot het terrein op één dag naar keuze
-       Toegang tot muziekprogramma
-       Alle activiteiten inbegrepen
-       Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Passe Partout €29,50

Alles van de Regular ticket voor zoveel dagen als je wilt.

-       Onbeperkt Entree tot het terrein voor één persoon
-       Toegang tot muziekprogramma
-       Alle activiteiten inbegrepen
-       Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Op locatie kunnen ook tickets worden aangeschaft.

We adviseren echter om vooraf een kaartje aan te schaffen, dit om wachttijden te voorkomen en u bent online wat goedkoper uit.

Prijzen deurverkoop:

Entrance only: €7,50
Regular ticket: €19,50
Passe partout: €31,50

Nee, u kunt uw ticket eenmalig gebruiken op een dag naar keuze. Het Amsterdamse Winterparadijs is van 21 t/m 30 december.

Er is een heleboel te beleven op Het Amsterdamse Winterparadijs. Onderstaand de activiteiten op een rijtje:

·       Binnen- en buitenschaatsbaan
·       Tubebaan (sleeën)
·       Langlaufen  
·       Sneeuwballengevecht
·       Reuzenrad
·       Optredens op het hoofdpodium:
         Xander de Buisonjé op 22, 23, 27, 28, 29 en 30 december
         Lil Kleine Middagshow op 24 december
         Lil Kleine Middagshow op 2e kerstdag (26 december)
·       Zweefmolen
·       Kinderschaatsbaan (tot 6 jaar) elke dag van 10.00 tot 16.30 uur.
·       Curlen elke dag vanaf 17.00 uur
·       Silent disco
·       Draaimolen
·       Treintje
·       Foodmarket
·       Netflix Kerstfilm Bioscoop
·       Après-ski vanaf 17.00 uur
·       Theater (met o.a. goochelshows, cabaret, voorlezen en poppenkast)
·       VR-experience
·       Karaoke
·       Gaming
·       Doolhof
·       Marshmallows roosteren

Let op: het buitenterrein en het sneeuwparadijs sluiten om 22.00 uur.

De activiteiten zijn inbegrepen bij de regular ticket en je hoeft hier dus niet meer apart voor te betalen. Je kunt alle activiteiten onbeperkt doen.

Als je een entrance only ticket hebt kun je deze op locatie upgraden voor €12,50. Het is niet mogelijk om per activiteit te betalen.

Bij aanschaf van de ticket bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Als je deze hebt afgesloten kun je contact opnemen met PayLogic via www.customerservice.paylogic.com. Indien je deze niet hebt afgesloten is het helaas niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Hiervoor kunt u een mail sturen aan markt@hetamsterdamsewinterparadijs.nl. Vermeld hierbij graag wat voor producten u verkoopt, liefst met foto’s voor een impressie of een link naar uw website.

Dat mag zeker, met uitzondering van noren en andere schaatsen met scherpe punten. Heeft u geen eigen schaatsen, dan zijn er schaatsen beschikbaar bij de schaatsbaan. Let op, u dient hiervoor wel uw ID achter te laten als borg.  

Let op: het is verplicht om ook handschoenen te dragen op de schaatsbaan! Neem deze dus ook mee.

Het programma voor de Netflix Kerstfilm Bioscoop staat op Facebook en Instagram.  

Je kunt op locatie gewoon naar de Netflix Kerstfilm Bioscoop, er kan van tevoren niet gereserveerd worden zorg dus dat je op tijd bent!

Komt u met een touringcar naar Het Amsterdamse Winterparadijs, dan kunt u in de meeste gevallen parkeren op P6. Volg hiervoor P-RAI 6. U kunt uw komst met een touringcar aanvragen via raiparking@rai.nl.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage (P1 of P2) van de RAI. Een dagticket hiervoor kost €12,50 en is vooraf aan te schaffen via https://parkeren.rai.nl/ .

Het Amsterdamse Winterparadijs is een pin only event. Een betaalpas kun je voor €1,- aanschaffen. Hier kun je jouw contant geld op storten. Let op: eventueel overgebleven tegoed kunnen we niet restitueren. We adviseren daarom niet teveel in 1x erop te zetten. Je kunt jouw kaart tussentijds opwaarderen zonder bijkomende kosten.

Het mag wel, maar hoeft niet. U kunt uw ticket ook op uw telefoon laten zien. Zorg dat de barcode goed leesbaar is, zodat wij hem makkelijk kunnen scannen. 

De temperatuur is ongeveer 18 graden binnen. Wij raden u wel aan om handschoenen mee te nemen, die zijn namelijk verplicht op de schaatsbaan. 

Toegankelijkheid

Het Amsterdamse Winterparadijs is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Adres

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen. De entree bevindt zich op het Europaplein. 

Openbaar vervoer

Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl.

Het GVB

Sinds juli is de Noord-Zuidlijn geopend en daarom zijn we dit jaar nog beter bereikbaar! De halte “Europaplein” bevindt zich pal voor de ingang. Raadpleeg 9292.nl voor de beste verbinding vanaf jouw locatie. Let op: 26 december 2018 heeft de Noord-Zuidlijn 's ochtends een storing, waarvan niet duidelijk is tot hoe laat de storting duurt. Raadpleeg 9292.nl voor de status en het beste reisadvies.  

Fiets

De makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van reizen is natuurlijk de fiets. Bovendien heb je geen extra reiskosten en kun je alvast de beentjes lekker opwarmen voor het evenement. De fietsroute wordt duidelijk aangegeven. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage (P1 of P2) van de RAI. Alleen als u van tevoren een dagticket aanschaft via de volgende link. kunt u gebruik maken van ons speciale actietarief van €12,50, indien u hier geen gebruik van maakt dan geldt on-site bij de RAI gewoon het gebruikelijke RAI tarief van €4 per uur, met een max. van €24 per dag.

Ticket Info

Tickets voor De Amsterdamse Winterparade zijn hier te bestellen.

Onderstaand treft u een schema aan van de verschillende tickets.

  • Entrance only €5,00

  • Geeft eenmalig toegang voor een dag naar keuze (activiteiten niet inbegrepen)

  • Regular ticket  €17,50

  • Geeft eenmalig toegang voor een dag naar keuze. Activiteiten inbegrepen, zie hier voor het overzicht met activiteiten.

  • Passepartout €29,50 – geeft onbeperkt toegang over de gehele periode met activiteiten (u kunt dan zo vaak komen als u wilt)

Groepen

Ben je met een grote groep en van plan om met een (tour)bus te komen? Meld dit vooraf via info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl zodat we samen kunnen kijken of dit mogelijk is. Parkeren voor touringcars is mogelijk op P5 en de kosten hiervoor zijn €45 (beperkt aantal plekken beschikbaar).

Onofficiële ticketverkoop

Als je niet op tijd een ticket hebt gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een prachtige dag moet gaan worden, graag besparen.

Problemen met tickets

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met de customer service van Paylogic via deze link.