De ultieme winterbeleving!

Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs 2018 was een groot succes! Tien dagen lang hebben we een mooi, groots winterparadijs neergezet, midden in Amsterdam. Met sneeuwpoppen, een reuzenrad, een tube- en langlaufbaan, kerstfilms in de Netflix Kerstfilm bioscoop, heerlijke foodtrucks, leuke spelletjes op de ouderendag, optredens van Lil’ Kleine en Xander de Buisonjé, heerlijke kerstdagen en ontelbaar veel shots in de après-ski. Maar het was niet zo’n succes zonder jullie! Bedankt dat jullie erbij waren. We hopen jullie graag weer te zien op Het Amsterdamse Winterparadijs 2019!

 

Word onderdeel van Het Amsterdamse Winterparadijs 2019

Contact voor partnerships

4PM Entertainment: info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl

Contact voor kraamhouders

4PM Entertainment: info@hetamsterdamsewinterparadijs.nl

Activiteiten Het Amsterdamse Winterparadijs 2018

Gezelligheid op Het Winterplein

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen.

Échte sneeuw in het Sneeuwparadijs

Wanneer was jouw laatste witte kerst? Wij kunnen het ons niet meer herinneren.. zonde toch? Bij ons ben je verzekerd van dat nostalgische kerstgevoel mét echte sneeuw!

IJspret in het Schaatsparadijs

Schaatsen op de 2200m² binnen- en buitenschaatsbaan onder een deken van lichtjes terwijl Mariah Carey uit de speakers klinkt. Een unieke ijservaring met een speedlane, ijsbar en curlingbanen.

Culinair smullen in het Foodparadijs

Blijf gezellig eten want de meest populaire horecazaken van de stad openen hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam onder 1 dak!

Het Muziekparadijs

Natuurlijk hebben we ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Van lekker meezingen met Xander de Buisonjé tot aan hossen op de hitjes in de après-ski en dansen op de populairste feestconcepten van het land. Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan het allemaal!

Film- & cultuurparadijs

Plof neer in het film- & cultuurparadijs en laat je vermaken terwijl je bijkomt van alle fysieke inspanningen. Lachen gieren brullen in het theather of lekker een filmpje kijken in de winterbioscoop.

“Ben hier met vrienden gaan curlen, was echt lachen. Daarna heerlijk feestje gehad in de après-ski en later door naar het hoofdpodium. Hele avond feest!”

Tim K.

“Zeer leuk dagje uit met mijn gezin gehad! Terwijl de kinderen lekker aan het schaatsen waren zaten mijn man en ik aan de fondue naast de schaatsbaan. Echt ideaal. Daarna gezellig samen naar het theater en de bioscoop. We komen zeker weer!“

Janneke H.

“Voor de verandering onze datenight hier gehouden. Lekker gegeten in winterse sfeer en een rondje geschaatst en in het reuzenrad geweest. Als toetje hebben we marshmallows geroosterd. Mooie herinneringen aan overgehouden.”

Allard & Sophie P.

Partners

4PM Entertainment
Ruhr Gold
Coca Cola
Polar Europe
Ice World
Nederlandse Ski Vereniging